En millään malta olla esittelemättä supercoolia joululahjaani. Tämä oli siis joululahja itselle, joka saapui postitse vasta tuossa tämän viikon alkupuolella.

Tiesin etten tälläkään kertaa ole ollut niin kiltti että tulisin kovin montaa pakettia joulupukilta saamaan, joten silloinhan kannattaa ehdottomasti itse järjestää niitä muutama lisää. Varsinkin kun itsehän sen parhaiten tietää miten vilpittömästi ne pari lisäpakettia on ansainnut. Idea tähän omaan lahjukseen syntyi netissä surffaillessa, kuinkan muuten. Muistan joskus jo parisen vuotta sitten kuulleeni joltakin tutulta, että Niken webbisaitilla voi suunnitella omat lenkkarit ja käyneeni sitä silloin hämmästelemässäkin, mutta tuolloin idea itsesuunniteltujen jumppatossujen tilaamisesta tuntui vähän liian hullulta.

Mutta nyt sitten ennen joulua tuntui että aika voisi olla vihdoin kypsä uniikeille tossuille. Eli eikun hommiin ja värien kanssa leikkimään. Aluksi piti valita sopiva kenkämalli tarjolla olevista Nike malleista. Itse valitsin Nike Shox First2 -mallin, jonka pitäisi olla ideaali omaan kuntosali- ja jumppatuntiharrastukseeni. Värileikin voi aloittaa joko täysin valkoisesta kengästä tai sitten alkaa vaihtelemaan valmiiksi väritettyjen mallien värejä. Erilaisia värivaihtoehtoja jokaiseen kengän kangaspintaan sekä nauhoihin on toistakymmentä, joten erilaisia kombinaatioita on mahdollista tehdä satoja ellei jopa tuhansia.

Varmasti toista tuntia pähkäiltyäni päädyin omassa designissani melko kirkkaaseen väripalettiin, mutta toisaalta mielestäni aika tasapainoiseen sellaiseen. Sitten eikun luottokortti- ja muut tiedot tilaukseen ja kieli pitkällä odottamaan pakettia suoraan Vietnamin tehtaalta. Toimitusajaksi lupasivat nelisen viikkoa.

Ja sieltä ne minun ihanan upeat säihkyvät kengät sitten saapuivat vihdoin tällä viikolla. Koekäytössäkin ne ovat jo ehtineet olla pariin kertaan ja arvosana on erinomainen. Ei pelkästään värien vuoksi vaan muutenkin ovat selvästi laadukkaat lenkkarit. Steppitunnilla jalat saivat kummasti lisää potkua, suorastaan liitelin sen steppilaudan ympärillä koko tunnin.

1218412.jpg

Eiks olekin ihanat? Minusta ne on. Jos oikein tarkkaan katsoo niin tuossa kantapään yläpuolella lukee myös omistajan nimi. Ei vahingossakaan sekoitu kenenkään toisen lenkkareihin!!

1218413.jpg

Eityisesti pidän tästä läpän sisäpuolen sloganista, vaikka se ei sieltä ulospäin näykään. Näitä oli 3 erilaista, joista sai halutessaan valita yhden.

On se vaan hienoa nähdä oma "kädenjälki", vähemmästäkin voi olla ylpeä.

Suunnittele omat ubercoolit Niket täällä