2 vuotta 3 kuukautta ja 24 päivää kestänyt projekti on lähes valmis.

Tämä koko komeus siirtyy huomenna kauas menneisyyteen:1063726.jpg

Tuskin maltan odottaa mitä sieltä alta paljastuu. Tämä kidutus on siis viimeinkin ohi!!! Olin monesti sitä mieltä että SE päivä ei tule ikinä. Tuleehan se, tosin vaivaiset 10 kk alkuperäistä arviota myöhemmin. Ei ihme jos meinasi välillä usko ja kärsivällisyys loppua. Kiltti tohtorisetä, eihän enää tule uusia takaiskuja, EIHÄN?? Tapahtuuhan se ihan oikeasti huomenna, TAPAHTUUHAN??

Sorry vaan tuosta oksettavan keltaisesta hymystä, mutta en vaan ole enää viime aikoina jaksanut miettiä värjääntyykö joku osa vai ei. Olen ihan surutta vetänyt kaikki curryt, intialaiset, punkkulasilliset ja kahvikupilliset, jotka on eteen kannettu. Hyvästit myös kaikille hankaaville ja teräville osille, kipeälle kielelle, huuliin ikävästi liimautuville osille, nestevajeen tai huonosti nukutun yön jälkeiselle hankaaville rakoille ja kaikelle muulle epämukavuudelle. Miltäkohän tuntuu syödä vaikka sushia ilman että kolmasosa siitä mössöstä takertuu jonnekin matkalle?

Huolimatta tämän projektin vittumaisuudesta päätös sen aloittamisesta ja läpiviemisestä on ollut yksi ehkä järkevimmistä päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt. Jos tarpeeksi rohkaistun niin saatan myöhemmin julkaista ennen ja jälkeen -kuvat. Sitten varmasti ymmärrätte miksi.

Uutta elämää varten olen jo varautunut "survival" pakkauksella:1063725.jpg

Täydelliseen jenkkihymyyn tarvitaan tietysti valkoiset hampaat ja täällä sellaisten saaminen pitäisi onnistua ihan kotikonstein. Täällä eivät vielä ole kieltäneet niiden oikeasti vaikuttavien aineiden kaupallista levitystä toisin kuin EU:ssa. Sehän olisi pienoinen katastrofi jos sellaiset aineet kiellettäisiin, koko jenkkien kansallinen identiteetti romahtaisi.

Duunipaikan vaihtokin on edennyt niin pitkälle, että tarjous on minun puolelta hyväksytty ja viisumin päivitysprosessi on laitettu alulle. Liksaa tarjosivat jopa vähän enemmän kuin uskalsin uneksia, joten ei ollut vaikeaa miettiä lähdenkö vai enkö. Jos kaikki menee putkeen niin pääsen siirtymään uuteen hommaan suunnilleen joulukuun puolivälissä. Ihanaa.