Alkuviikko reissussa on mennyt enemmän ja vähemmän sumussa. Päivänkin matkustamisen jälkeen menee vähintäänkin toinen päivä siihen että toipuu matkasta ja pääsee jollain lailla paikalliseen rytmiin mukaan. Toki tällä kertaa reissu oli siinä mielessä helppo, että kaikki kuviot hotellia myöten olivat jo ennestään tuttuja. Siltikin maanantaiaamuna väsytti ihan tolkuttomasti eikä asiaa tietenkään auttanut että saapui paikalle edellisenä yönä. No, sen maanantain sai jotenkin klaarattua töiden puolesta vaikka toimistolla vierähtikin iltaan asti. Sitten pikaisesti hotellin salille puolentunnin hikipinkoilut, syömään kollegan kanssa ja nukkumaan. Melkein sama toistui tiistaina ja keskiviikkona. Aamulla toimistolle, töitä iltaan asti, sitten illalliselle ja nukkumaan. Ainoa nautinto alkuviikosta olikin oikeastaan syöminen. Ruoka täällä onkin ihan uskomattoman hyvää, pahaan ruokaan en ole törmännyt vielä kertaakaan. Ja ihanien ähkyjen vetäminen on todella helppoa, sillä buffet pöydät notkuvat jos jonkinlaisia herkkuja. Tässä ihan maistiaisiksi ote hotellin illallisbuffetin jälkiruokapöydästä (ja tuossa näkyy siis ehkä puolet pelkästä jälkkäritarjonnasta):

245698.jpg

Niinpä, kyllähän sitä vähemmästäkin sekoaa. Eilen oli toinenkin hauska juttu, kun illalla lähes lopenuupuneina töiden jälkeen päätimme kollegan kanssa lähteä shoppaamaan pikkujoulujuhlamekkoja läheiselle ostarille. Viime reissuista jäi kytemään mekkoinnostus, monessa vaatekaupassa nimittäin myydään todella kauniita mekkoja suht edulliseen hintaan. Niinpä sitten kiersimme Mall del Sol ostarin jokaisen mekkokaupan uskomattomalla tsempillä ja kokeilimme kumpikin ainakin viittä-kuutta mekkoa. Se "oikeakin" sieltä joukosta löytyi kummallekin, ja uuden mekon omistajilla olo oli vähintäänkin kuin isomman kilpailun voittajilla. Nyt on sitten hieno kolttu pikkujouluihin ja samaa voi käyttää myös vielä ensi kesän sukujuhlissa, koska mekon vaaleahko väritys sopii hyvin myös kesäisiin pippaloihin ;-)

Piti kaivaa arkistoista pari kuvaa laitettavaksi tähän, sillä tällä reissulla ei todellakaan ole tuota kameraa ehtinyt montaa kertaa esille kaivamaan, puhumattakaan että olisi ehtinyt nähdä mitään muuta kuin ne ikkunoista näkyvät maisemat. Pitäneekin huomenna perjantain kunniaksi livistää vähän aikaisemmin töistä ja ottaa ne muutamat pakolliset kuvat kotiin viemisiksi... Ja olisihan toki muutenkin kiva nähdä muutakin kuin hotelli ja toimisto ;-(

245695.jpg

Tälläista sillanalustaidetta näkee täällä ainakin tuossa toimiston kulmilla. Mun mielestä nerokas idea tekemään betonilähiöistä edes vähän viihtyisämmän paikan. Eikös tämän idean voisi kopioida Suomeenkin...

245697.jpg

Autokannasta huomattava osa näkyy olevan tuontitavaraa suoraan itänaapuristamme... Siis oikeasti, miten ne on onnistuneet täyttämään tämän päiväntasaajan viidakon Ladoillaan? Vetoaako sen muodot jotenkin erityisesti näihin lattareihin vai mikä voi olla selitys tähän? Anyone??