Pinkin ja Justin Timberlaken konsertista piti laittaa tänne pari kuvaa näytille... Konserttihan siis oli jo puolitoista viikkoa sitten ja tällä kertaa oli tarkoitus lähteä miehen kanssa sinne, mutta kuinkas kävikään, mieshän oli sattumoisin samaan aikaan työreissussa, joten eipä päästy yhdessä konserttiin tälläkään kertaa. Onneksi seuraa konserttiin ei ollut vaikea löytää ja seuralainen oli loppujen lopuksi ehkä jopa vielä innostuneempi fanittaja kuin minä... Lippuja ostettaessa olin enemmänkin kiinnostunut näkemään Pinkin livenä, mutta viime aikoina Justin Timberlaken musakin on alkanut jossain määrin vipattamaan punttia, joten tässä oli loistava tilaisuus nähdä kaksi hyvää artistia kerralla.

Onnistuin ovelasti salakuljettamaan kameran tiukahkon turvatarkastuksen läpi. Tällä kertaa kuvaaminen oli siis ehdottomasti kiellettyä, mutta päätin uhmakkaasti kuitenkin räpsäistä muutaman kuvan, koska viime konsertti ilman kameraa oli jäänyt sen verran pahasti sapettamaan. Huonoksi onneksi istumapaikkamme sattuivat vielä olemaan heti katsomon sisäänkäynnin vieressä, joka siis tarkoitti sitä, että vieressämme partioi järjestysmiehiä jatkuvasti ja kameraa oli hieman hankala käsitellä salassa. Havaitsin pian etten ollut ainoa kameran salakuljettaja, todella monella muullakin sellainen oli hyppysissään ja moni käytti sitä myös täysin peittelemättä ja useat jopa salaman kanssa. Joitakin lähellämme istuvia järjestysmiehet jopa uhkailivat konsertista ulos heittämisellä mikäli kuvaaminen ei lopu, joten pitelin siis omaani niin piilossa kun vaan suinkin. Ja sen kyllä sitten huomasikin lopputuloksesta, todella surkeita otoksia kaikki huolimatta lavan läheisyydestä. Kaikki riskinotto mokoman typerän kameran takia meni täysin hukkaan!

Pink oli tällä kertaa lämmittelijän roolissa eikä häneltä nähty show mielessä kovin näyttävää pakettia, mutta tärkeimmät hittibiisit kuitenkin kuultiin, ja niitähän sinne nimenomaan oli menty kuuntelemaankin. Vaikutti lavallakin siltä samalta vihaiselta nuorelta naiselta, jollaisena hänet on tottunut näkemään musavideoilta ja haastatteluista. Taattua meininkiä ja tykkäsin kovasti vaikka Pinkkiä kuultiinkiin vain vajaan tunnin mittainen setti.

452474.jpg

452475.jpg

Illan päätähti ei vauhtiin päästyään jättänyt ketään kylmäksi. Tennesseen tanssipojalla oli tietenkin viimeisen päälle näyttävä show kaikkine tehosteineen ja lavarakennelmakin poikkesti totutusta mallista. Tässä konsertissa lava oli poikkeuksellisesti keskellä areenaa, yleensähän se on rakennettu toiseen päähän, joten lavan takana olevat katsomot jäävät pimentoon. Tällä kertaa päästiin tehokkaasti hyödyntämään koko hallin kapasiteettia ja paikalle olikin kuulemma raahautunut yli 19000 ihmistä. Loppuhuipennuksessa meteli olikin niin korviahuumaava, ettei tuota lukemaa ole vaikea uskoa todeksi. Vanhemman kehäraakin oli pakko laittaa kädet korvien suojaksi...

452476.jpg

I'm your sexyback...

452477.jpg

452478.jpg

Pitkän keikan jaksoi nuorimies heittää, reilun parin tunnin setti kaikkine ylimääräisine kappaleineen eikä siihen edes kuulunut montaa vaatteidenvaihtotaukoa. Slovareita tuli mielestäni ehkä vähän liikaa, olisin ollut kiinnostunut näkemään miehen tanssahtelua enemmänkin, mutta ihan hyvä se oli näinkin. Kaikesta päätellen tämä Britneyn ex vaikutti kuitenkin olevan ihan jalat maassa oleva kaveri, ja selvästi suhtautui valtavaan suosioonsa todella nöyrästi. Harvoin näkee sellaista ja siitä tuli kyllä pisteet kotiin Justinille. Keikan puolivälissä oli mielestäni vähän outo kohtaus, Justin nimittäin alkoi soittamaan syntikallaan otteita muiden tähtösten kuten mm Kelly Clarksonin, Nelly Furtadon ja Aaliyahin kappaleista... Hieman omituista, en tällaistakaan muista kokeneeni että joku suuri artisti soittaisi keikallaan muita kuin omia kappaleitaan esittämättä niitä itse. Jospa Justin vaan diggailee kyseisiä leidejä niin paljon, että halusi ottaa heidän tuotantoaan omalle keikalleen?

Wrap up: Mitä jäi tästä kokemuksesta käteen? Kiljumisesta kipeä kurkku (se pahuksen flussa oli silloin iskemässä), ala-arvoisen surkeat valokuvat (nuo ylläolevat on parhaimmat, lopuista tuli epämääräistä sotkua) sekä eilen ostettu Justinin "FutureSex/LoveSounds" CD. Pinkin DVD:n hankkiminen on vielä harkinnassa...