Olimme kuukausi sitten, syyskuun alussa, viettämässä pitkää viikonloppua Miamissa ja Key Westissä. Sain tuon viikonlopun mukavasti ujutettua työmatkan yhteyteen ja kävi vielä niin hyvä tuuri, että juuri silloin sattui olemaan yksi niistä harvoista pitkistä viikonlopuista, joita täkäläisessä juhlapäiväkalenterissa on. Mies lensi paikalle perjantaina ja miehen hyvä kaveri Suomesta sattui myös olemaan niinikään työmatkalla Floridassa samoihin aikoihin. Katsastimme tietenkin Miamin South Beachin meiningin, mutta lauantaina suuntasimme nokan kohti Floridan Keysien saarijonoa, tiedättehän sen ainakin hurrikaaniuutisista tutun noin 250 km pitkän saarijonon, joka alkaa Floridan eteläkärjestä ja päättyy Key Westin kaupunkiin, joka puolestaan on vain noin 170 km Kuuban pääkaupungista. Jo pelkkä ajomatka sinne on jonkinlainen elämys; Karibiaa silmänkantamattomiin, siltoja ja pikkukyliä. Tässä muutama foto paikanpäältä:

205627.jpg

Pinkkejä takseja en muista nähneeni missään muualla.

205629.jpg

205630.jpg

Ja mistä se johtuu että aina kun ollaan jossain "reunalla" niin auringonlaskut ovat ihan mielettömän kauniita?

205631.jpg

205635.jpg

Duval street -kaupungin menon ja meiningin sydän. Viehättävä paikka täynnä baareja ja ravintoloita, ja jos jonkinlaista kulkijaa...

205637.jpg

Manner USA:n eteläisin paikka - ja niin pelottavan lähellä Kuubaa!

Reissu oli mukava vaikka ajoimmekin tuon pitkän matkan Miamista ollaksemme perillä vain yhden yön. Suosittelen kaikille noilla nurkilla liikuskeleville!