Viime keskiviikkona oli kauan "odotettu" päivä. Liput tuli hankittua jo syksyllä heti kun ne tulivat myyntiin ja eilen siis vihdoin päästiin asiaan eli katsomaan Christina Aguileran 'Back to Basics' -kiertueen konserttia. Miehen piti alunperin lähteä seuraksi konserttiin, mutta monen sattuman kautta hän pääsi kieltäymään kunniasta... Miehen kaveri lensi nimittäin meille kylään ja poikien rientomatka aikuisten puuhamaahan Las Vegasiin sattui sopivast päällekäin konsertin kanssa. Niinpä houkuttelin suomalaisen ystäni lähtemään seuraksi konserttiin, mikä taisikin olla huomattavasti parempi vaihtoehto kuin raahata vastusteleva mies mukaan konserttiin.

Kerrankin minulla oli lippujen ostossa käynyt tsägä, sillä olin onnistunut saamaan liput niin läheltä esiintymislavaa, että sieltä erotti jopa esiintyjien kasvot ja ilmeet ilman että niitä piti erikseen tihrustaa screeneiltä. Ennen illan pääesiintyjää lavalla nähtiin parikin eri lämmittelijää; ensimmäisenä tyttöbändi Danity Kane viiden vähäpukeisen naisen voimalla ja sen jälkeen vielä lisää tyttöenergiaa Pussycat Dollsin jos mahdollista vieläkin niukemmin pukeutuneiden kuuden leidin vauhdikas show. PCD on käsittääkseni tehnyt keikkaa myös Euroopassa ja esiintynyt lukuisissa TV -ohjelmissa jenkkilässä, joten mistään aloittelijapoppoosta ei ollut kyse. Muistan nähneeni tytöt hiljattain esiintymässä jossain awards-ohjelmassa ja haukkuneeni mielestäni surkeaa esitystä miehelle... Livenä touhu näytti ja kuulostikin huomattavasti paremmalta, mutta minusta ei kyllä ole tämän bändin faniksi. Miehelle siinä kyllä olisi ollut mukavasti silmänruokaa!

Itse pääesiintyjä Christina Aguilera ei pettänyt. Show oli viimeisen päälle visualisesti näyttävä, lähes joka biisiin Christinalla oli ei vaatteet, lavasteet ja valot vaihtuivat tiuhaan tahtiin, tanssijat ja taustalaulajat osasivat hommansa tietenkin viimeisen päälle taitavasti ja Christinan vahva ääni oli aivan upeaa kuultavaa. Valitetavasti kuvasaldo konsertista jäin todella heikoksi vaikka kuvaaminen olikin sallittua, koska meidän kamera oli poikien matkassa Vegasissa (eivät mokomat ottaneet yhtä ainutta kuvaa koko reissulla!) ja kännykameralla ei kovin kummoisia kuvia saa vaikka kuinka olisi hyvässä paikassa, kuten tällä kertaa olin. Tässä ainoat otokset, joista ehkä pystyy jotenkin erottamaan myös itse tähden:

413161.jpg

413164.jpg

Hittibiisikimara tuli tietenkin vasta aivan lopussa, "Lady Marmalade" taisi olla varsinaisen setin viimeisenä ja oma suosikkini aivan ihana hidas "Beutiful" tuli ylimääräisten biisien joukossa. Konsertin yleisö taisi olla suurimmaksi osaksi naispuolisia ja nuorehkoja ihmisiä, tosin paikalla näytti olevan myös miespuolisia faneja, joillakin jopa Xtina paita päällä, wau! Christinalla oli muuten sentään monta miestanssijaa tasapainottamassa muuten melko naisvaltaista illan esiintyjäkaartia, joten naisillekin oli sentään muutakin silmäniloa tarjolla kuin muuten niin hieno show. Seuraava konsertti onkin muuten tiedossa jo heti maaliskuun alkupuolella, Justin Timberlaken ja Pinkin yhteiskeikalle tuli myös hankittua liput jo hyvissä ajoin ja paikka on tälläkin kertaa olla melko lähellä lavaa. Tuskin maltan odottaa!

Viime aikoina on muuten tullut seurattua aika tiiviisti sekä American Idolsin uusinta täällä pyörivää tuotantokautta että kotimaista versiota maikkarin netti-TV:n kautta. Jostain syystä olen jäänyt ihan totaalisesti koukkuun näihin laulukilpailuihin ja seurasin jopa Suomen euroviisukarsinnat aika tarkkaan, koska nehän näkyivät live-lähetyksinä netin kautta myös tänne meille... Totta, olen siis mennyt jopa niin pitkälle, että olen ostanut maikkarin netti-TV:stä katseluaikaa ihan vain seuratakseni mitä siellä tapahtuu. Jännittää niin kuka mahtaa tippua ensimmäisenä finaaleissa. American Idolsissa finaalisysteemi taas menee hieman erilailla; täällä 24 parasta ovat kaikki finaaleissa, joista sitten ensin tiputetaan 2 tyttöä ja 2 poikaa kerralla, kunnes jäljellä on enää 12 (vai oliko se 10) kilpailijaa. Sen jälkeen tytöt ja pojat ovat samassa ryhmässä ja yksi kerrallaan tippuu pois. Tällä viikolla ensimmäiset 4 tippuivat finaalista pois ja ensi viikolla siis seuraavat 4. Toistaiseksi minulla ei ole ketään erityistä suosikkia täkäläisessä Idolsissa eikä myöskään suomalaisessa... Eiköhän sieltä piakkoin joku tai jotkut ala erottua edukseen. Jiihaa!