No ei nyt sentään...mitään lupauksia en tehnyt rikottavaksi, enkä muutenkaan päättänyt alkaa esim. urheilemaan enemmän. Entisillä ohjelmilla jatketaan! Vuosi vaihtui vauhdikkaasti paikallisessa baarissa, kuten jo taisin mainitakin ja juhlaseurana oli sekä pomoni että pari kollegaani miehineen. Nautimme alkuillasta loistavan illallisen ja muutamia virvokkeita. Bändi alkoi soittamaan hyvissä ajoin ennen h-hetkeä ja bändin nimi olikin illan teemaan sopivasti Klokcs. Puolenyön paikkeilla asiaan kuului tietenkin sekuntien laskeminen yhdessä ja hurraa-huudot kun vuosi vaihtui. Bändi soitteli ihan mukavaa jammailumusaa, mutta tällä kertaa en valitettavasti saanut kollegoista seuraa tanssilattialle, joten ilta meni enemmänkin istuskeluksi ja virvokkeiden kiskomiseksi. Amerikkalaiseen malliin kaikilla oli tietenkin huisin hauskaa koko ajan ja läpän piti lentää taukoamatta...Kuten minut tuntevat tietävätkin, en suomalaisena lähes mykkänä mörrimöykkynä sovi tähän kulttuuriin ollenkaan ja nytkin tuli jossain vaiheessa lähinnä ahdistunut olo, kun en kommentoinut keskusteluihin riittävän usein...eikä tilannetta tietenkään auttanut se, että tämän erilaisuuteni takia joudun tällaisessa seurassa väkisinkin silmätikuksi. Siinä vaiheessa ei edes riittävä virvokkeiden nauttiminen auttanut, vaikka rennommassa seurassa se useimmiten auttaa... Uudenvuoden juhlintaa pomon seurassa en välttämättä myöskään suosittele, jos haluaa oikeasti pitää hauskaa! Kaikesta huolimatta ihan ok ilta, nukkumaankin päästiin ihan hyvissä ajoin ;-)

Uudenvuoden pippaloista kotiin lähtiessä sattui muuten hauska juttu. Odotellessamme taksikyytiä baarin ovella vieressäni seisova nainen sanoi minun olevan ihan Hilary Swankin, sen näyttelijän, näköinen! Hauskinta tässä on ehkä kuitenkin se, että olen kuullut tämän saman kommentin 3 kertaa aikaisemminkin vajaan vuoden aikana, ja kaikki nuo kommentit ovat tulleet minulle täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Etsin tähän yhden kuvan kyseisestä näyttelijästä, ehkä siinä jotain pientä yhdennäköisyyttä saattaa olla, ei kai noin monta samanlaista kommenttia voi ihan sattumaakaan olla??

337109.jpg

Töiden puolesta vuosi lähti onneksi käyntiin vähemmän vauhdikkaasti, koska odotettu suuri big bang ei sitten tapahtunutkaan vielä. Mukavan hiljaista ja aikaa jopa suffailla netissä töiden teon ohessa, sellaista ylellisyyttä ei ole ollutkaan pitkään aikaan. Toivottavasti tämä rauhallinen tahti jatkuu edes pari viikkoa, sillä motivaatio ei ole juuri nyt parhaimmillaan. Ei millään jaksaisi ryntäillä päättömäsi ainakaan ihan vielä.

Ystäväpariskuntamme sai meidät aika helposti ylipuhuttua juhlistamaan vuoden ensimmäistä viikonloppua ja niinpä lähdimmekin heti perjantaina radalle sinne samaan paikalliseen, jossa olimme olleet vuoden vaihteen kekkereissä. Mies sai houkuteltua ystävät baari-illan päätteeksi meille vielä jatkoillekin, houkuttimena oli upouusi joululahjaksi hankittu Singstar -peli. Tämä mainio peli rantautui vihdoin joulun alla tänne jenkkiläänkin, Suomessahan se on jo vanha juttu. Suomalainen versio ei valitettavasti toiminut meidän jenkkipleikkarissa, joten jouduimme odottelemaan paikallista formaattia, ja kun sellainen julkaistiin, ampaisi mies välittömästi pelikauppaan ostoksille. Ja nyt sille oli ensimmäistä kertaa käyttöä. Ystävien sekä minun hyvin epäileväisestä suhtautumisesta ei ollut enää tietoakaan kello kahden jälkeen aamuyöllä...oluen ja kuohujuoman voimalla mikä tahansa biisi meni loistavasti ainakin omasta mielestä. Jossain vaiheessa miehenpuolikkaat hyytyivät ja kömpivät sohville nukkumaan, mutta me naisten voimalla viihdytimme naapureita aamukuuteen asti! Onneksi naapureita ei meidän tapauksessa sentään ihan heti seinän takaa löydy... Hauskaa oli, vaikkakin lauantaina ja sunnuntaina ei ollutkaan ihan niin hauskaa.... Eli se siitä paremmasta elämästä!