Huomenna alkaa hartaasti odotettu lyhytloma, käytännössä siis pitkä viikonloppu. Kroppakin taisi ikävä kyllä aavistaa, että pieni huilitauko on luvassa ja iski lievän flunssanpoikasen päälle. Lojaali työntekijähän sairastaa ainoastaan lomilla ja viikonloppuisin. Lähdemme miehen kanssa passinhakumatkalle Los Angelesiin, mies kun tarvitsee paljon reissaavana uuden passin mahdollisimman pikaisesti, sillä vanha passi on voimassa enää vajaa puoli vuotta ja sehän ei ole paljon. Kun kerran joudumme passihakemuksen takia lähtemään pitemmälle, niin päätimme sitten lähteä kerralla kunnolla vähän pitemmäksi aikaa ihmettelemään niitä miljoona kertaa telkkarista nähtyjä Hollywood -kukkuloita. Ajatella, nyt ne on mahdollista nähdä ihan livenä. Hain apteekista satsin rohtoja mukaan, jotta ainakaan tuo flunssa ei pääse tätä viikonloppua pilaamaan.

Tällä kertaa työviikko oli ihanan lyhyt ja muutenkin olo oli jotenkin helpottunut kun tietää että se riittävästi stressannut projekti alkaa tosiaan olla mennyttä elämää. Toisaalta taas fiilis on hieman haikea, olihan meillä loistava projektitiimi ja nyt sitten monen tiimiläisen kanssa tiet erkanevat ja kukin menee tahollaan työskentelemään muihin projekteihin. Mutta tässä hommassa on toisaalta jo oppinut sen että ihmisiä tulee ja menee, muutos on ainoa pysyvä olotila ja mihinkään ei kannata liiaksi kiinnyttää itseään.

Amerikkalaiset ovat tänään hikoilleet vaaliuurnilla. Siis todellakin monet ovat kirjaimellisesti hikoilleet, täkäläinen vaalisysteemi kun ei ole ihan maailman yksinkertaisin. Suomenkin uutisissa jo kerrottiin, että monessa paikassa uudet äänestystietokoneet ovat takkuilleet eikä mikään ihme. Sen lisäksi että äänestetään uusia edustajia kongressiin vaalilapuissa on pitkä lista paikallisia hankkeita, joista äänioikeutetut saavat kertoa mielipiteensä. Anna kertookin blogissaan tästä äänestysprosessista hieman tarkemmin. Meidän kapungissa esimerkiksi äänestetään mm. siitä, että hyväksyvätkö kaupunkimme asukkaat alkoholijuomien myynnin kaupungin alueella. Nykyisinhän kaupunkimme on ns. "kuivaa aluetta", jonka alueella ei saa myyda missään edes olutta. Jotkut meidän kotikadulla ovat ottaneet tämän asian ihan henkilökohtaisesti ja pystyttäneet talojensa eteen isoja puinaisia "NO" kylttejä. Itse ostaisin olueni ihan mieluusti ruokakaupasta samalla kun muutkin ruokatarvikkeet, mutta toisaalta eihän nuo Dallasin viinakaupat niin kaukana ole etteikö sieltä kärsi tarvittavat virvokkeet käydä ostamassa silloin kun niille on tarvetta. Nyt sitten jännätään kuinka käy, käsittääkseni tosin tässä kyseisessä asiassa mielipideilmasto kaupungissamme ei paljoa ole muuttunut sitten viimeisen parin vuoden takaisen äänestyksen samasta asiasta. Tässä vaalivalvojaisia katsellessa näyttäisi siltä että demokraatit saavuttaisivat selkeän voiton monessa paikassa. No huomennahan sen sitten näkee minkälaisen meriselityksen Texasin suuri poika Bush vaalien tuloksesta antaa.