1291691.jpg

Iloista Ystävänpäivää kaikille!

Ja taas kerran: pahoittelut suhteellisen pitkästä blogihiljaisuudesta. Uusi työ on nyt kertakaikkiaan imaissut otteeseensa eikä työpäivien kuluessa yhtäkkiä enää olekaan aikaa surffailla netissä ja lukea uutisia, joten sellaiset jutut pitää nykyään hoitaa iltaisin muiden harrastusten ohessa. Oikeastaan mukavaakin kun päivät menevät taas varsin vauhdikkaasti.

Ylläolevat kaverit on ikuistettu jouluviikon reissullamme Hawaijin saarella merihevosfarmilla. Mielestäni näiden pikku otuksien kulttuuri sopii varsin hyvin tämän päivän teemaan: ne ovat hyvin sosiaalisia ja pitävät toisistaan hyvää huolta. Urokset ja naaraat riittävästi vartuttuaan solmivat kestävän parisuhteen ja "aviopareilla" onkin tapana liikuskella söpösti hännät toisiinsa kietouneina... tuosta kuvastakin saattaa löytää muutaman merihevosparin. Ja kaikista hauskinta näiden vedenelävien pikku maailmassa on ehkä se, että MIES on se joka on raskaana ja synnyttää ne tulevat pikkupikku meriheposet. Miettikääpä sitä. Maailman ainut laji, jossa mies hoitaa nuo hommat. Hawaijin matkakertomuskin on muuten luvassa jossain vaiheessa, kunhan tästä taas ryhdistäydyn.

Ystäväni siellä kaukana ja vähän lähempänäkin; olette todella usein ajatuksissani, vaikka harvemmin saankin aikaiseksi naputeltua sen tekstiviestin, lähetettyä emailin tai kortin tai soitettua teille. Minulla on kova ikävä teitä, joita on mahdollista nähdä harvemmin. Virtuaalirutistus täältä valtameren takaa! Toivotaan että pian tarjoutuu tilaisuus nähdä taas pitkästä aikaa ;-)