Dallasin kaupungissa sijaitsee aivan upea luonnonkaunis järvi White Rock Lake ja sen ympärillä vihreä puisto, jotenkin vaikea kuvitella että täälläpäin voisi edes olla mitään sellaista. Tosin tekojärvihän tämäkin on niinkuin kaikki järvet Texasissa.

Paikka on meille ihan uusi tuttavuus, vasta tänä kesänä keksimme lähteä sinne miehen kanssa rullaluistelemaan, kun halusimme kipeästi vaihtelua normaaliin reittiin, jota yleensä käymme luistelemassa. Järvi ja puisto sijaitsevat meiltä katsottuna ihan toisella laidalla kaupunkia ja sinne mielellään ajelisi useamminkin ulkoilemaan tai vaikka piknikille, mutta ruuhka-aikaan liikenne on täällä tunnetusti aika hermojaraastavaa, joten mielummin sinne ajelee sunnuntaisin kun liikennettä on vähemmän.

914220.jpg

Kaupungissa ollaan vaikka puiston siimeksessä sen voikin hetkeksi unohtaa. Puisto on ainakin tänä sateisena kesänä ihanan vihreä ja vehreä.

914238.jpg

Eläinasukkeja löytyy täältäkin. Myös valkoiset pelikaanit viihtyvät kuulemma näillä nurkilla, itse en ole kyseistä otusta vielä onnistunut bongaamaan.

Matkaa järven ympäri luistellen tulee vähän vajaa kymmenen mailia eli reilu 15 kilometriä. 35 asteen helteessä reissu on aika vaativa ainakin tällä kuntopohjalla mikä minulla on. Mies kävi yksinään luistelemassa tuon matkan vajaassa tunnissa, minulta ei olisi ikinä onnistunut moinen. Mies on ihme otus siinä mielessä, että hän voi hyvin olla vaikka kuukausikaupalla tekemättä mitään ja sitten varovaisen alun jälkeen tuollaiset pyrähdykset menevät kuin tyhjää vaan... itsellä kunto ei vaan tunnu paranevan vaikka kuinka yrittää huhkia jumppa- ja spinningtunneilla. Ei oo reilua.