Arvatkaa mikä? Ihan oikein, joulu. Kävin pyörähtämässä paikallisessa Anttila Kodin ykkösessä etsimässä uutta lasagnevuokaa, ja mitäs sieltä Halloween -koristeiden takaa löytyikäään: useita hyllyllisiä joulukoristeita. Ainahan se on ollut niin että joka vuosi kaupallisen joulun aloitus alkaa aikaisemmin ja aikaisemmin, tai siltä se ainakin tuntuu. Niiden kahden vuoden aikana kun olemme täällä olleet, en kuitenkaan ole huomannut että joulukoristeet tuotaisiin näin rohkeasti esille jo ennen kuin edes Halloweenin juhlintaa ollaan kunnolla ehditty aloittaa. Oli pakko kaivaa kännykkäkamera esiin ja ottaa pari kuvaa ihan vaivihkaa niin ettei kukaan huomaa mitään.

225785.jpg

225786.jpg

Siinä niitä ihania juttuja on ihan hyllykaupalla. Onneksi sentään eivät vielä ole laittaneet joululauluja soimaan taustalle. Mutta eipä mene varmaan paria viikkoa kauempaa kun niitä ei kertakaikkiaan voi välttyä kuulemasta mihin tahansa meneekin.

Tulevana viikonloppuna onkin tiedossa aiheeseen sopivasti henkilökohtainen "minijoulu" tai vaikka pikkujoulu. Lennän Isoon Omppuun hieman pidennetyksi viikonlopuksi (antoivat sentään perjantain säälivapaata!!) ja seurakseni sinne saapuu rakas ystäväni, jota en ole tavannut kokonaiseen 3 vuoteen, siis pieneen ikuisuuteen. Tiedossa on letkeän hauska viikonloppu tyttöporukassa Nykin ihmeellisyyksiä ihastellen. Tuskin maltan odottaa , matkakuume on valtava ;-)