Viikko on hujahtanut ohitse luvattoman nopeasti, tosin niinhän siinä käy kun on tekemistä aamusta iltaan. Jonkin aikaa kateissa ollut työmotivaatiokin löytyi pienen etsiskelyn jälkeen viikon puolivälissä ja tekemättömät työt saivat urakalla kyytiä, jopa niin että parina iltana istuin puhelimessa roikkuen ja tietokoneeseen köytettynä iltaan asti. Sellainenkin ihme tapahtui että mies teki yhtenä iltana meille illallista ihan lupaa kysymättä... Siis meni ja teki kaiken menun suunnittelusta ja kaupassa käynnitä lähtien itse kokkaukseen ja pöydän kattamiseen ja mun ei tarvinnut tehdä mitään! Hieman olin hoomoilasena, koska tälläista ei mun muistaakseni ole tapahtunut ikinä ennen. Mies on siitä kummallinen otus, että hän mielellään lähteen viikonloppuisin kauppaan aamulla hakemaan aamupalatarvikkeet ja tekee ja kattaa sen aamupalan, mutta muuten keittiöhommat on lähes täysin minun vastuulla. Olipa mukavaa, toivottavasti ei ollut ihan ainutkertainen tapaus! Niin ja se kanasalaatti oli muuten oikeasti hyvää ;-)

213763.jpg

213764.jpg

Perjantai-iltana lähdimme rankan viikon jälkeen huvittelemaan paikalliseen Six Flags over Texas huvipuistoon. Liput huvipuistoon oli hankittuna jo heinäkuussa, mutta jostain kumman syystä emme saaneet aikaisemmin itseämme kammettua paikanpäälle. Nyt tuntui olevan sopiva hetki, sillä syksyn tultua kelit ovat mukavasti viilentyneet ja pahin loma-aikojen ruuhka olisi myös poissa. Aavistuksemme kävikin toteen, sillä useimpiin vemputtimiin pääsi joko suoraan tai sitten maksimissan kymmenen minuutin jonotuksella, joten jo parissa tunnissa ehti mukavasti käymään läpi monta hauskaa laitetta. Lokakuussa puisto on myös koristeltuna Halloween teeman mukaisesti pelottavilla mörkö- ja kummitushahmoilla, monet rakennuksetkin olivat saaneet "hämähäkinseitti" -verhoilun. Illan pimetessä puistossa vilahteli myös dracula- ja kummitusasuisia ihmisiä, joita jotkut pienimmät huvittelijat taisivat oikeasti pelästyäkin. Varsinainen Halloween juhla on lokakuun lopulla, ja silloin saakin taas varautua pakenemaan päiväksi pois kotoa, jotta ei tarvitse jakaa karkkeja kaikille niille kymmenille ja sadoille ovelle koputtaville lapsukaisille.

  213766.jpg

Yllä: Texas Titan vuoristorata. Onhan se korkea ja varsinkin tuossa ekassa ylämäessä taas jälleen pelotti niin vietävästi, mutta kun siitä selvisi niin muisti miksi se on pelottavuudestaan huolimatta puiston ehdottomasti paras laite. Mahtavat kyydit ja vatsanpohjasta otti niiiiin kivasti!

Raskas työ vaatii raskaat huvit ja raskas huvittelu vaatii 213762.jpgraskaamman puoleiset eväät. Tässä foot long Texas dog juustolla, chilillä ja kierreranskiksilla.. Nam! Ihan totta, tämä satsi katosi kupuun varsin vaivattomasti, sen verran kuluttvaa puuhaa tuo huvittelu on... Ja tosiaankin, en halua edes tietää paljonko tuossa ihanuudessa on kaloreita. Paha juttu näissä huvipaikoissa on se, että yleensä tarjolla oleva ruoka on jotakin tähän verrattavissa olevaa ja kevyt vaihtoehtoja ei edes tunneta, kevyt kokista saattaa hyvällä tuurilla olla tarjolla.

Tuo huvipuistokeikka oli oikein miellyttävä piristys kaiken sen töissä viime viikkoina koetun maanis-depressiivisyyden jälkeen. Lauantaina piti ehtiä hoitaa asioita päivällä, mutta illalla olikin jälleen huvittelun vuoro. Ystäväpariskuntamme oli kutsunut meidät takapihalleen grillaamaan ja koska kelit meitä täällä vielä toistaiseksi hellivät niin katoimme illallispöydänkin ulos ja nautimme isännän valmistamia vartaita kynttilän ja kuutamon valossa. Tuo ilta päätyi jälleen kerraan paikalliseen baariimme, joten sunnuntaina olemme kirjaimellisesti pyhittäneet lepopäivän laiskottelulle ja valmistautumiselle uuteen viikkoon.