Eilinen konsertti ylitti odotukset moninkertaisesti. Konsertissa olikin 2 pääesiintyjää sekä lämmittelybändi. Lämmittelijänä oli ryhmä joka hakkasi suunnilleen kaikkea mistä saa jonkinlaista ääntä aikaiseksi: palosammuttimista ämpäreihin ja erilaisiin rumpuihin. Mielestäni tuo toimii hienosti kadulla mutta ei ehkä kuulosta niin hienolta isossa konserttisalissa... Lämmittelyosuus onneksi kestikin vain lyhyen aikaa.

Toinen illan pääesiintyjistä oli Matisyahu niminen bändi ja ehdottomasti suurin positiivinen yllätys. Solisti oli pukeutunut liian suureen mustaan pukuun ja näytti muutenkin jotenkin suoraan koulun uskonnonkirjan kuvista tutulta tyypiltä partoineen ja kummallisine hattuineen. Biisit laulettiin jollakin omituisella englannilla vaikka minun korvissani se kuulosti enemmänkin heprealta tai joltain muulta yhtä käsittämättömältä kieleltä ja heti ensimmäisistä tahdeista lähtien se musa jotenkin kolahti. Omituisesta ilmaisusta huolimatta biisit kuulostivat hauskan erilaisilta sävelet suorastaan vangitsivat otteeseensa. Pitänee ottaa tuosta orkesterista enemmän selvää ja vierailla lähiaikoina levykaupassa...

Illan toinen pääesiintyjä oli jo tuo aikaisemmin mainittu The Flaming Lips. Bändillä oli ehdottomasti illan hauskin lavashow sillä lavan vasemmalle puolelle marssitetiin ryhmä avaruusolioita ja toiselle puolelle lavaa kymmenkunta joulupukkia, jotka sitten hengasivat mukana koko setin ajan. Meno oli varsin vauhdikasta loppuun asti ja heidänkin musiikkinsa oli ihan miellyttävä uusi tuttavuus.

Sunnuntai onkin kulunut lähinnä lepäillen, sillä tulihan niitä virvokkeita maisteltua illan mittaan. Illansuussa ryhdistäydyimme onneksi sen verran että pakottauduimme kuntosalille ja se kohensikin mukavasti sekä henkistä että fyysistä oloa.

Penkkiurheilijan kesätaukokin lähenee loppuaan, NFL ja NBA ovat jo aloittaneet kautensa ja myös oma suosikkilaji jääkiekon NHL liiga pyörähtää käyntiin lokakuun alussa. Niinpä kohta onkin lähes joka päivälle paljon mielenkiintoista seurattavaa... Ja ensi viikosta alkaen myös meidän telkkarista on mahdollisuus seurata formuloita. KaapeliTV yhtiömme vaihtuminen tuo meille muutaman uuden kanavan ja niiden joukossa on myös se yksi ja ainut Speed kanava joka näyttää F1:t näillä nurkilla. Nyt voi siis alkaa myös heräilemään epäinhimillisiin aikoihin kisaviikonloppuina seuratakseen Kimin ja Schumin edesottamuksia.